Aikido Akademija | Beograd | Sportski centar Žarkovo

AIKIDO AKADEMIJA

Aikido akademija je sedište Internacionalne Aikido Akademije. Treninzi za decu i odrasle, održavaju se cele školske godine, tri puta nedeljno. Kod nas se uči aikido koji ima praktičnu vrednost u samoodbrani, od naoružanih (nož, štap, palica,mač),  i nenaoružanih napadača. Donja starosna granica za početak treniranja je 5 godina, a gornja praktično ne postoji. Nalazimo se u Sportskom centru Žarkovo u Beogradu i u Sremčici. U neposrednoj blizini su Julino Brdo, Banovo Brdo, Bele Vode, Labudovo brdo,  Cerak, Vidikovac i Čukarička padina. Upis novih članova je otvoren u toku školske godine, za decu i odrasle, ženskog i muškog pola.    

Upis dece i odraslih u Aikido akademiju je u toku!            

+381 60 17 12 777

Aikido Akademija se nalazi u Sportskom centru Žarkovo u Beogradu. U neposrednoj blizini su Julino Brdo, Banovo Brdo, Bele Vode, Labudovo brdo,  Cerak, Vidikovac i Čukarička padina.

Sistem treninga u našem aikido klubu

Redovno držimo aikido treninge za decu i odrasle, cele školske godine, tri puta nedeljno.

Napredovanje je postepeno

Napredovanje u aikidou je zasnovano na polaganju za stepenove znanja, takozvane pojaseve, dva puta godišnje po programu Internacionalne Aikido Akademije. Pogledajte izveštaj sa polaganja za pojaseve.

Seminari

Dodatno za decu i odrasle organizujemo  jednodnevne i višednevne aikido seminare za decu i odrasle tokom cele godine., u zemlji i inostranstvu. Pogledajte izveštaje sa seminara.

  • Dođite u vreme treninga, koji možete posmatrati, ili odmah BESPLATNO u njemu učestvovati
  • Nakon toga obratite se treneru, koji će Vas direktno uputiti u sve detalje Vašeg početka treniranja. 
  • U početku možete trenirati u opremi koju već posedujete (donji deo trenerke i majica).
  • Upis traje tokom cele godine i stalno je otvoren. Vama će biti posvećena posebna pažnja. Još niste krenuli kod nas?

Dodjite i probajte: pravi utisak ne možete steći samo gledanjem, bolje je odmah učestvovati u treningu. Prvi trening aikidoa je besplatan u našem klubu.

 

Upis  novih članova je tokom cele godine, bilo kog dana u vreme treninga. Najbolje je ipak da to odmah uradite ! 

   +381 60 17 12 777