Arhiva Najava

Hitohiro SaitoDana 16.-og oktobra, sa početkom u 17,30 časova, održaće se prvi seminar Iwama Ryu aikidoa u Srbiji ! Mesto održavanja je Sportski centar "Partizan-Žarkovo", Prote Milorada Pavlovića 54, Beograd. MAPA

Tema seminara je aikiken, rad sa drvenim mačem (bokenom). Seminar će voditi Majstor iz Makedonije, Petar Golaboski, nosioc crnog pojasa 3. Dan aikido Iwama Ryu, koji je veoma aktivan, učestvuje na velikom broju Iwama Ryu seminara širom sveta, i želi da sa nama nesebično podeli svoja saznanja.

Taj stil razvio je Majstor Morihiro Saito, koji je najduže ostao uz osnivača aikidoa, Moriheia Uješibu, i smatra se, prikupio i sistematizovao najviše originalnog i izvornog znanja, naročito u oblasti vežbanja sa drvenim mačem i štapom. Druge metode rada sa drvenim mačem u aikidou, oslanjaju se, na izvorno učenje, predstavljeno najpotpunije i najsveobuhvatnije, jedino u Iwama Ryu aikido stilu.

Zainteresovani mogu da se prijave za seminar najkasnije do 15.-og oktobra u 21 čas, preko naše kontakt strane. Broj mesta je veoma ograničen.

U nedelju, 20.09.2009.g., sa početkom u 12 časova, održaće se Seminar za Aikido Instruktore i asistente Srpskog Aikido Saveza. Cilj seminara je povišenje kvalifikacija trenerskog kadra. Predviđeno vreme trajanja je 2 časa a mesto održavanja Sportski centar "Partizan - Žarkovo", ulica Prote Milorada Pavlovića 54. Pogledaj mapu.

Teme seminara su:

  • Program za polaganje - Prvi deo
  • Metodika vođenja treninga - Prvi deo

Napomena: Prijavite se na vreme, i to najkasnije do 14.sep 2009.g. jer broj učesnika je ograničen.

U nedelju, 22.03.2009.g. od 12 do 14 h,
u Sportskom centru "Partizan-Žarkovo",
ulica Prote Milorada Pavlovića (Mije Oreškog) 54, Beograd
Borilački klub "Dinamična sfera", organizuje Intenzivni seminar: Povezanost tehnike mača (aikiken) i aikido tehnika

Seminar će biti orijentisan na bazični nivo i odnosiće se na neophodnost i način pravilnog vežbanja sa mačem, u cilju boljeg razumevanja i povišenja kvaliteta aikido tehnika. Uplatom takse za seminar, u iznosu od 1300,00 dinara prijavljujete se za učešće, i to najkasnije do 18.03.2009.g.  Broj učesnika je ograničen, tako da se prijavljivanje završava sa popunjavanjem predviđenog broja učesnika. Prednost imaju oni koji se prvi prijave. Po već ustaljenoj tradiciji, posle seminara organizujemo druženje učesnika seminara uz ručak, za šta je potrebno dodatno unapred uplatiti  800,00  dinara, najkasnije do 18.03.2009.g. Za prijave i dodatne informacije, možete nam se obratiti telefonom ili e-mail-om, koji se nalaze na našoj kontakt strani.

Kvalitet zagarantovan

Obaveštavamo sve  zainteresovane, da se, već tradiconalni Intenzivni letnji aikido seminar , održava  ove godine na Zlatiboru, od 11-og do 19-jula.

Programom su predviđena tri, sistematski organizovana, treninga dnevno, plus teorijska predavanja.

Ukoliko ste zainteresovani, prijavite se na vreme ( najkasnije do 10 -og juna), jer je broj mesta ograničen.

Za prijave i sve ostale informacije, obratite nam se preko naše kontakt strane.

 

 

U subotu, 27.12.08.g. od 15 do 17 časova, biće održan seminar za Aikido Majstore. Nakon toga, predviđen je zajednički ručak.

Programom seminara je predviđeno

  • Predstavljanje  programa za polaganje.
  • Objašnjenje tehnika kroz principe
  • Metodika

Napomena: SEMINAR NIJE MOGUĆE POSMATRATI !

 

 

 

Pozivamo članove i prijatelje našeg kluba, na VEEELIKU žurku, koja se održava u subotu 27.12.08.g. od 20 do 24 časa, velika žurka u našem klubu, uz SUPER živu muziku izuzetnog orkestra.

Svira Trio Vuk i Ljuba, koji su inače i članovi našeg kluba (inače ih je četvorica  Намигивање).

Grupa je nastala tako što su legendarni muzičari Nebojša Ljubišic-Ljuba i Vuk Bradić, zajedno sa svojim prijateljima osnovali bend.

Kliknite na fotografiju levo za uvećani prikaz.