LETNJI AIKIDO SEMINAR - ZLATIBOR 2009

Kvalitet zagarantovan

Obaveštavamo sve  zainteresovane, da se, već tradiconalni Intenzivni letnji aikido seminar , održava  ove godine na Zlatiboru, od 11-og do 19-jula.

Programom su predviđena tri, sistematski organizovana, treninga dnevno, plus teorijska predavanja.

Ukoliko ste zainteresovani, prijavite se na vreme ( najkasnije do 10 -og juna), jer je broj mesta ograničen.

Za prijave i sve ostale informacije, obratite nam se preko naše kontakt strane.

 

LETNJI AIKIDO SEMINAR  - ZLATIBOR 2009

 

ODRŽAVA SE OD 11 - OG DO 19-OG JULA 2009.g. na ZLATIBORU

Seminar vodi BRATISLAV STAJIĆ.

8 PUNIH PANSIONA NA ZLATIBORU !

ljubis

Zlatibor se nalazi na razmeđu dveju klima: kontinentalne i mediteranske, koja omogućava njenim posetiocima odmor u potpunosti. Naročito se preporučuje bolesnicima koji imaju problema sa plućnim i disajnim putevima, onima koji pate od štitaste žlezde, anemije, lakih oboljenja srca i krvnih sudova, kao i depresije. Prijavite se odmah  na tel: 064 123 53 88 ili e-mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

MESTO ODRŽAVANJA SEMINARA:

„Simex“, nacionalna kuća sa prenoćištem - manji, ali luksuzno opremljen hotel.  Nalazi se na Zlatiboru, na nadmorskoj visini od 840 m.
Smeštaj je obezbeđen u trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. Sve sobe poseduju kupatila. Ishrana je u zajedničkom restoranu, i obuhvata tri obroka dnevno.

 

aikido

 

 

PROGRAM SEMINARA:

Sa željom da prenesemo što više znanja, pripremili smo veoma sadržajan program: *        Svakodnevni  jutarnji rad sa bokenom
*        Jutarnji trening, 1 čas 30 minuta
*        Večernji trening, 1 čas 30 minuta
*        Specijalna teorijska predavanja ! Treninzi će biti održavani pod vedrim nebom, u neposrednom kontaktu sa prirodom.

 

 

DODATNE AKTIVNOSTI:

aikido seminar

Šetnje po prelepoj prirodi i mogućnost organizovanja izleta : selo Gostilje, pravi izazov za ljubitelje “neukroćene” prirode, Stopića pećina, duga 2.000 metara, sa svodom visokim čak 50 metara, selo Sirogojno,  muzej pod otvorenim nebom “Staro selo” koji čuva i prezentuje tradicionalno graditeljstvo, materijalno i duhovno nasleđe srpskog sela.

 

PRIJAVITE SE ODMAH !  TEL   064 123 53 88   e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.