9. Učideši seminar Internacionalne aikido akademije

d 3-eg do 8-og februara 2019. godine održaće se u Beogradu,  9. Učideši seminar, koji vodi Bratislav Stajić, crni pojas 9. Dan sa svojim najboljim Majstorima. Mesto održavanja seminara je Sportski centar Žarkovo, ulica Prote Milorada Pavlovića 54, Beograd.

Treninzi će se održavati svih ovih dana, u kontinuitetu, od 16 do 19 časova.
9-og februara će biti organizovana Javna prezentacija Internacionalne aikido akademije, sa početkom u 15 časova, u Sportskom centru Žarkovo, povodom jubileja:

  • 10 godina Internacionalne aikido akademije
  • 40 godina u aikidou Osnivača i Glavnog trenera Bratislav Stajića
  • Ove godine se ispunjava još važnih godišnjica, 30 godina u aikidou Šihana Dejana Žuže i 26 godina u aikidou Šihana Milorada Vujovića.

Ranije se učesnikom učideši seminara smatrao učenik, koji je živeo u samoj sali za treniranje, tj. u prostorijama predviđenim za boravak. Podrazumevali su se celodnevni naporni treninzi, od ranog jutra do kasnih večernjih sati. Vreme između treninga je bilo ispunjeno aktivnostima čišćenja i održavanja  sale za treninge i pratećih prostorija, kao i svi druge domaćinske aktivnosti.

Ovakva posvećenost aikidou i intenzitet treninga su dovodili do znatno bržeg napredovanja u ovoj borilačkoj veštini.
Danas je ovaj program prilagođen modernim uslovima života, tako da je zadržan najvažniji deo ovog načina vežbanja, a to je višednevni intenzivan aikido trening. Ovako zgusnut raspored probija zastoje i blokade i ubrzava napredovanje u veštini.
Ovom seminaru će prisustvovati i članovi naše Internacionalne aikido akademije iz inostranstva. Neki od njih će putovati i 5000 km i promeniti tri leta avionom da bi učestvovali na učideši seminaru.

Šta mislite, da li oni tek tako izdvajaju svoje dragoceno vreme i novac da bi vežbali upravo sa nama?
Neosporna je činjenica da je Internacionalna aikido akademija, na čelu sa Bratislavom Stajićem i njegovim najboljim Majstorima, jedan od značajnih centara razvoja modernog aikidoa u svetu. Vi niste ni svesni kakva Vam se prilika pruža, da učite i razmenjujete iskustva sa Majstorima aikidoa visokog ranga iz naše zemlje kao i inostranstva. Zašto da to ne iskoristite?

Prijavite se za 9. Učideši seminar kod Vašeg trenera!     Očekujemo Vas na proslavi jubileja! Organizatori seminara:

SPORTSKO-TURISTIČKA ORGANIZACIJA ČUKARICE

INTERNACIONALNA AIKIDO AKADEMIJA