Obuka telohranitelja i obezbedjenja

Aikido ima veliku upotrebnu vrednost u obuci svih vrsta bezbednosnih struktura. Teško je zamisliti  bilo kakav ozbiljan pokušaj  izvršavanja takvih poslova, bez  ozbiljnog  bavljenja borilačkim veštinama samih izvršioca, naročito imajući u vidu  aikido. Možete u vrlo kratkom vremenskom periodu savladati osnove privodjenja i samoodbrane, koje treba nadograditi daljim usavršavanjem i održavanjem kontinuiteta treninga.

Obavezni deo svake obuke službi obezbeđenja, moralo bi biti izučavanje borilačkih veština, u prvom redu  aikidoa. I to u obliku kursa od  nekoliko dana, pa sve do kurseva i utreniravanja u dužem vremenskom periodu.

Naša metodologija je plod dugogodišnjeg iskustva u zemlji i inostranstvu.

U prilici smo da Vam predstavimo sistem, koji se sastoji iz više logično i hronološki povezanih blokova, sa daljim i neprestanim obnavljanjem znanja. Mi sastavljamo posebne programe obuke prema potrebama naših klijenata,  zato što je to najbolji način da izađemo u susret  specifičnim zahtevima i mogućnostima.

Znamo da, nažalost, mnoge kompanije za bezbednost, ne ulažu mnogo u obuku svojih ljudi. Krajnje je vreme da se to promeni. Sigurno će se višestruko isplatiti.

Bilo da ste kompanija ili pojedinac koji se bavi pitanjima bezbednosti, Vaša uspešnost direktno zavisi od Vaše obučenosti (Vaših ljudi) i spremnosti da reagujete na pravi način u pravo vreme.

Ne oklevajte, budite ispred drugih iskoristite pravu priliku sada !

Javite nam se i zakažite sastanak, razmenom mišljenja možemo doći do najboljih rešenja za Vas: Obim, dinamika i struktura naše obuke je veoma prilagodljiva Vašim potrebama.

Naš Centar za obuku ima licencu MUP Republike Srbije

KONTAKT

 

Povezani tekstovi